Verslaafd

Ik zal het maar toegeven. Een nieuwe verslaving heeft zich van mij meester gemaakt. In de weinige tijd die me naast Villa Hooiberg tegenwoordig blijft, zit ik op de bank (of in de zon, of in de auto, of op de wc…) met een klein wit kastjein mijn handen. Twee schermen, een paar toetsen en een elektronische pen zijn genoeg om een meisje als mij te vermaken.
Ook al hebben ze de moderne gameboy oorspronkelijk voor gepensioneerde dementen (en Nicole Kidman) bedacht – mijn jonge brein train ik er ook mee. Huidige stand van hersenleeftijd(voor de eveneens verslaafden onder u zal dit woord alle bellen doen rinkelen): 28. Gelijk aan mijn echte leeftijd dus. En daar heb ik hard voor getraind! Dus na de training ook de ontspanning (en gelukkig heeft het kastje daarvoor ook een knopje): bacteriën uitroeien.
Snapt u er niks van? Dan hoort u niet bij de witte-kastjes-club…

Geef een reactie