Lievelings…

Jullie hebben lang niets gehoord, maar dat komt omdat vriend J. een nieuwe lievelingsshow heeft. Ja, op televisie. (Al doet vriend J. eigenlijk al jaren alleen nog maar aan internetkijken…). Een show waarin iedereen zomaar een wens mag doen. Onder een softijsmachine? Geen probleem. Buikschuiven en aan de bel trekken? Ook prima. Een kadootje ruilen voor een vette Fatboy? Nog beter. Gefascineerd staart hij naar de buis. Maar stiekem is daar natuurlijk maar één reden voor. Deze.

Gelukkig is Jetske nu ook moeder. Daardoor zijn mijn kansen om toch nog een heel klein beetje een hippe moeder te worden en ook nog door vriend J. als zulke te worden beschouwd, onwijs gestegen.
> Mocht iemand dit een beetje kinderachtig vinden, er is altijd nog de versie voor volwassenen. Weinig verschil. Kijk maar.

Kijktip: Ivo houdt van vrouwen

Hij valt op blond, zeggen de Duitsers. De Spanjaarden vinden dat hij geen onderscheid maakt. En de Nederlandse vrouwen zijn helemaal gek op hem. Ivo is geen mannelijke man, maar wel een stoere, grote, beresterke gorilla. Een mensaap, en sommige vrouwen blijken daar onwijs van gecharmeerd. Zo zag ik gisteren in de documentaire ‘Ivo’. Ondanks zijn indrukwekkende lijf, zijn serieuze kop en zijn versierpogingen lukt het Ivo maar niet om kleine gorilla’s te verwekken. En daarom is hij al door heel Europa gereisd. Een apenleven kan best boeiend zijn, dus kijken!

Laatste filevrije dag

Het was vrijdag de laatste kans om nog eens lekker door te rijden in de spits.

Voor velen was het deze week vakantie en dus was het erg rustig op de weg, maar maandag is het allemaal voorbij. Dan zijn de wegen weer vol. Minstens zo vol als de laatste jaren, maar waarschijnlijk nog voller.

Bekijk het U Vandaag-item van Ulrike Nagel.

Stemmen!

Snappen jullie het nog niet? Of zijn jullie er misschien nog niet mee bezig? Nooit eerder gehoord van Iowa en wat daar vandaag staat te gebeuren? Misschien is het dan een idee, om je te verdiepen in de verkiezingen van het jaar: er komt een nieuwe ‘wereldleider’, een nieuwe president voor de Verenigde Staten. Dat wordt tijd ook, de huidige hebben we nu voldoende mogen aanschouwen.
En ook al maakt het allemaal niet uit en kunnen we als ongeïnteresseerden prima langs de zijlijn blijven staan, misschien leidt de speciale stemwijzer van EenVandaag tot enig inzicht en begrip wat er aan de andere kant van de wereldbol loos is.
(Mijn uitkomst: Barack Obama, op de voet gevolgd door Hilary…)