Ulli klust…

Vanmiddag is het zover: we krijgen de sleutel van ons nieuwe huis. Tijd dus om af te reizen naar de Praxis, Gamma of soortgelijke kluswalhalla’s om voor de zoveelste keer de basisbenodigdheden in te slaan. Verfrollers, doekjes, emmers, liters latex en rubberen handschoenen. Mijn handen zeggen heel even ‘dag’ tegen dit mooie witte toetsenbord en krijgen de komende dagen andere taken. Mochten jullie je afvragen waar ik uithang: ik zit de komende 14 dagen onder de verfspetters (en hoop tussendoor nog wel degelijk een update te kunnen geven).

3 antwoorden op “Ulli klust…”

 1. Heeeeee!!

  Nu wordt het wel heel echt allemaal. Als het goed is hebben jullie nu de sleutel van jullie nieuwe huis. Gefeliciteerd!!!
  Ik hoop dat jullie genoeg tijd hebben om te klussen, schilderen en verhuizen, want volgens mij willen jullie dit weekend al over, toch?
  Als ik niet zo mega-zwanger was, ging ik jullie helpen – maar ik laat het deze keer even aan een ander over 😉
  Heel veel succes en plaats je snel foto’s????

 2. Sparen bij Praxis voor Airmiles om alles af is lekker op vakantie te gaan?
  Ik ga altijd voor korting bij de Gamma, met de Gamma Kluspas, haha!

  Hoop dat het lekker opgeschoten is vandaag!

Geef een reactie