Rennen

Ging het gister al over Huizenga, nu zijn vriend J. en ik zelf aan de beurt. We hebbben niet de hoop ineens de tram of de bus in te halen, en we gaan ook niet in slagerskloffie aan de start verschijnen, maar gewoon in ons spiffy sportoutfitje.

Dat moet ons dan helpen de 21,0975 kilometer in Berlijn uit te lopen. Anderhalf jaar geleden was dat voor mij geen enkel probleem, een zwangerschap en ont-zwangerschap later moet ik mijn lichaam de basis opnieuw gaan uitleggen. En mijn lichaam luistert minder goed dan ik had gehoopt. Zomaar weer een uurtje rennen, nee, vooral de onderkant van mijn lijf voelde in het begin als een hele volle aardappelzak. Gelukkig zag de buitenkant er niet zo uit.

Enkele rondjes en heel wat discipline later voel ik dat het ‘oude’ weer terugkeert. Al ben ik nog lang niet getraind voor de 21 km, zondag wordt het startsein voor de ‘oude nieuwe’ sportende Ulli.

Vriend J. kan nog teren op zijn 30 kilometer-ervaring met zere knie vorig jaar.
Mocht ik de route onverhoopt toch uitlopen, koop ik daarna als beloning een paar nieuwe hardloopschoenen.

Geef een reactie