Jarig!

Voordat de week alweer voorbij is en een nieuwe in het verschiet, wil ik toch nog even kort stil staan bij een bijzondere verjaardag. Nee, niet die van mij, een vriendin of mijn zoon, maar wel die van mijn ‘andere baby’: mijn weblog is afgelopen week 6 jaar oud geworden!

Geen vulpen, geen inkt, geen dagboek zoals bij vriendinnen in de la. Alleen mijn toetsenbord en ik. Dankzij een ouderwetse typcursus op mijn 13e en een heleboel oefenen op mijn 17e toen ik achter mijn eerste PC zat, kan ik met tien vingers blind letters op het scherm gooien.

Nou ja, ik doe het natuurlijk niet alleen: dank aan de uitvinders van Blogger, de uitvinders van het word wide web en vooral dank aan alle mensen die mijn leven met verhalen spekken. Op de volgende zes jaar! Proost!

Eén antwoord op “Jarig!”

Geef een reactie