Time flies (in colours)


Het jaar is nog maar net begonnen, en toch is het ineens alweer mei. Ik ben dus later dan ooit. Eigenlijk zou je kunnen zeggen: loont het nog wel? Het is zo weer december en wat maakt het nou uit dat je agenda zwart is?

Nou: ik hou dus niet van zwarte agenda’s. Die kun je in een oplage van miljoenen in de winkels zien liggen, en ik wil er gewoon niet bijhoren, bij de zwarte-agenda-brigade.

Dat wist ik al heel vroeg. Sinds mijn 14e verbouw en verknutsel ik mijn (school)agenda’s en ook in mijn volwassen meisjesleven hou ik die traditie al jaar in jaar uit in ere.

Mei of niet, het zwart moest eindelijk worden toegedekt. De ‘nieuwe’ agenda van dit jaar voelt zich nu weer thuis bij al die anderen. Al heb ik hem dit jaar voor het eerst een naam gegeven: dat wat ie is, een Limited item.

Geef een reactie