Zak snoep

Afgelopen zaterdag waren we even lekker naar de stad gegaan; fiets’n, slenter’n, ie kent het wel.
Lekker weer, even aan de kade zitten met een espresso doppio.
En ook nog even naar de Halfords voor een remkabelvoor mijn fiets, want die was geknapt. En dat remt zo lastig. Dat heb ik gefixt, zodat ulli weer lekker op mijn (!) fiets naar haar werk kan.

Anyways, terwijl wij door Hoog Catharijne sjouwen richting Halfords, kwamen we langs de Jamin snoepwinkel. En ik móest wat kopen!! Dus ik pak een grote zak, en met een scheplepel in de hand gooi ik er van alles wat in. Pompiedom… lekker. Ulli keek me vreemd aan.
Aan het eind van het immense rek met bakken snoep gekomen, was de zak aardig vol.
Ik dacht: shit, nou wordt het duur. Maar wat de f#ck, dacht ik. Voor mijn gevoel zou ik ongeveer 5 à 6 euro moeten betalen, wat ik best veel vond voor een zak snoep. Maar goed, ik had er zin in, dus ik moest niet zeuren.
Toen ik bij de kassa stond, dacht ik dat ik de mevrouw niet goed verstond en ik lachte want ik dacht dat ze een grapje maakte.
Hoeveel zei u?
zeventien euro meneer.
Voor een zakkie snoep! Nou ja, het was 1,5 kilo. Okee.
Maar dan nog… ik heb nog nooooit 37 guldentjes voor snoep betaald. Tot nu dan.

Een wijze les; schep nooit zomaar wat snoep naar binnen.
Om dit niet te vergeten en om jullie mee te laten genieten heb ik de zak even op de foto gezet.
Als het op is, heb ik dan nog tenminste de foto.

Geef een reactie