Biologisch is weer helemaal logisch

Ze zijn er weer. Menig Nederlander heeft het natuurlijk al lang opgemerkt (ik was een beetje laat): de jongens van de Keuringsdienstzijn er weer. Net twee afleveringen teruggekeken op mijn spiksplinternieuwe laptop (van vriend J. geërfd…), die over tomatenpuree en die over gepaneerde schnitzels. Vooral die schnitzels… onlangs net een praatje gehouden met mijn goede beste vriendinnen M, N en L. Dat je in ieder geval vlees bij de biologische slager moet halen. Maar toen zei M dat zelfs biologische wijn lekker was. En toen dacht Ulli dat ze die maar even gaat kopen. Deed ze ook. Maar vervolgens kado gegeven aan vriendin M. Nou moet ik eerst weer langs Zwollywood om dat ook echt even zelf te proeven.
Maar gepaneerd vlees koop ik in ieder geval niet meer.

Geef een reactie